Villkor för 3Details-tävlingen – hufvudstadsbladet


Genom att delta i tävlingen och ladda upp en bild på Instagram med hashtaggen #3DetailsMM har du accepterat dessa användarvillkor.

En jury bestående av personal från MetroMode utser vinnaren av 3 mobilfodral från 3Detail (värde 1000 kr). För att tävla måste du vara minst 18 år och bosatt i Sverige. Juryns beslut kan inte överklagas. Anställda i MetroMode AB och deras anhöriga får inte delta i tävlingen. 1:a pris är 3 mobilskal från 3Detail till ett värde av 1000 kr. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Priset kan inte bytas mot kontanter. MetroMode behandlar alla personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen (PUL). Tävlingen pågår till 31/10 2013. Vinnarna kommer att kontaktas senast 20/12 2013 via Instagram och kommer då att ombes uppge sin mailadress för vidare kontakt.

För att tävlingsbidraget ska vara giltigt måste det innehålla en bild på ett plagg, väska eller accessoar och vara taggat #3DetailsMM och publicerat på Instagram. Bilder publicerade av användare med en dold Instagram-profil kan inte delta i denna tävling.

MetroMode förbehåller sig rätten att utesluta och ta bort bidrag från tävlingen utan att meddela skaparen om bidraget anses vara olagligt, stötande eller på annat sätt etiskt eller moraliskt olämpligt. Genom att delta i denna tävling intygar du även att andra möjliga rättigheter och liknande på bilden inte gör intrång i andras rättigheter eller står i konflikt med andras intressen. Deltagaren är ansvarig och garanterar att hålla Metro International Sweden AB skadeslös om någon gör anspråk gällande tvister i bilden. MetroMode kan inte hållas ansvarigt för eventuella tekniska fel från tredje part som gör att denna tävling inte kan genomföras enligt ovan. Användaren äger rättigheterna till sitt material och MetroMode gör inte anspråk på någon äganderätt över användarens bilder.

Bilder uppladdade på Instagram med hashtaggen #3detailsMM får användas i MetroMode.se marknadsföring och dokumentation av denna tävling.

Genom att delta i denna tävling respekterar deltagaren Instagrams användarvillkor.
Läs här om användarvillkoren som gäller för Instagram.
Den här sidan är varken sponsrad, organiserad eller certifierad av Instagram utan använder Instagrams API.



Lämna ett svar