Sexbrottsling i Filip och Fredriks film – klipptes bort i natt

En person som medverkade i filmen ”Den sista resan” av Filip och Fredrik dömdes förra året till ett långt fängelsestraff för allvarliga sexuella övergrepp på barn, enligt SVT Västmanland.

Mannen har nu tagits bort från filmen.

– Åh nej, det här visste jag inget om. Absolut inte. Jag måste prata med Filip, sa en chockad Fredrik Wikingsson när SVT informerade om domen.

Den aktuella mannen var med i en kort del av ”Den sista resan”, enligt SVT.

Ett krismöte hölls i produktionen under onsdagen och filmen klipptes om under natten till torsdag.

– Sex personer har jobbat hela natten. Jag blev väldigt tagen på sängen av ditt samtal igår. Personen är redan bortklippt. Jag är väldigt ledsen över detta, säger Fredrik Wikingsson till SVT på torsdagsmorgonen.

”Överraskad”.

Han fortsätter:

– Jag blev verkligen överraskad av det här, förstås. Det var en olyckshändelse att vi inte kollade upp det här. Man gör inte det riktigt när det inte handlar om en granskande dokumentär.

Ny version snart ute.

Den uppdaterade versionen av ”Den sista resan” kommer att skickas till biograferna under dagen.

I filmen tar Filip Hammar och Fredrik Wikingsson med sig Filips pappa Lars Hammar på en bilresa till Frankrike. Filip är oroad över sin pappa som blivit nedstämd efter pensionen och försöker muntra upp honom genom att återskapa familjens semester vid Medelhavet. ”Den sista resan” hade premiär den första mars.

Lämna ett svar