”Jul med Ernst” 2023 – nu gör Ernst Kirchsteige


Redan i höstas gjorde Ernst Kirchsteiger comeback i tv-rutan med det nya programmet “Hemma med Ernst”. Lagom till adventsveckan är det dags igen. Den här gången ser vi honom igen i “Jul med Ernst”, som till mångas besvikelse tog en paus förra året. Programledaren är nu tillbaka med ny energi och lovar ett starkt erkännande för tittarna med en Ernst som är lika entusiastisk och glad som vanligt.

– Ett års uppehåll har verkligen varit välgörande och gett mig ny inspiration och glädje i mitt arbete som programledare för “Jul med Ernst”, säger Ernst Kirchsteiger.

Hur blir “Jul med Ernst” 2023?

– Möjligen har återvinningen utkristalliserat sig som ett tema. Det är inte alltid man behöver köpa nytt, kanske har man redan det man behöver för att ha en trevlig jul. Dessutom uppskattar jag när julen till stor del är återvinningsbar och komposterbar. Mina historier, mat, godis, inredning och julfix kommer att vara en del av det.

27 november är det säsongsstart för 27 november är det säsongsstart för

Den 27 november är det säsongsstart för “Jul med Ernst”. Foto: Jesper Olsson / TV4

Blir det några förändringar från tidigare säsonger?

– Varje nytt hus innebär förändringar. Inredning, hantverk och matlagning är skräddarsydda och skapade speciellt för detta hus och denna jul. Under den här julen arbetar jag med alla mina sinnen och lägger särskilt fokus på doften som en kraftfull bärare av julstämning.

Var är årets program inspelat?

– Programmet är inspelat i Mellansverige, på en fantastiskt vacker plats i en renodlad odlingsbygd.

När börjar “Jul med Ernst” sin säsong?

Måndagen den 27 november klockan 20 är det dags för nya säsongen av “Jul med Ernst”. Programmet sänds i fyra avsnitt i TV4, sista avsnittet sänds den 18 december.

Se även:

Lämna ett svar