Trumplägret: Demokraterna har vilselett allmänheten om Bidens tillstånddb2ada5e f358 4562 860e b9d509aabcce

Trump hade stålsatt sig för att möta en utvilad och energisk Biden som triumferande skulle lista sin administrations politiska framgångar och varna för det hot Trump utgör mot nationens stolta historia av fria och fredliga val.
“Hur drogad kommer Biden att vara ikväll”, frågade Trumps talskrivare Stephen Miller orolig ett par timmar innan debatten startade. En fortsättning på helgens spekulationer från Trump om att Biden skulle bli drogad med en spruta i svansen och kongressledamoten Ronny Jacksons krav på att Biden måste drogtestas.

Det var direkt klart för Trumplägret att om Biden verkligen medicinerades under debattförberedelserna på Camp David-residenset i Maryland, måste veterinärerna ha valt fel spruta.
“Efter den här debatten kommer Biden att avskeda läkaren som hällde upp fel cocktail till honom”, skrev den konservative opinionsbildaren Ben Shapiro när debatten började.
Shapiro skärpte budskapet fredag ​​morgon till sina 6,6 miljoner följare på X: “I efterdyningarna av den här debatten är demokraterna dagar borta från att överväga federal legalisering av dödshjälp”, skämtade han och hänvisade till den 81-årige Bidens aska utstrålning.
Trump vann debatten, tror de flesta opinionsbildare oavsett politisk färg i USA. Den sittande presidenten vacklade av scenen som en trasig politiker. Men Trump-lägret har inte för avsikt att fira vinsten som goda vinnare särskilt länge.
Många attackerar nu istället media och demokraterna för att de ljuger och vilseleder allmänheten om Bidens förmåga att leda landet. “De ljög för dig. De är inte chockade över Bidens mentala klappning. De visste hela tiden, sammanfattar Shapiro.
Ett meddelande som upprepades av extremhögern även i Sverige: “Kommer du ihåg den där högerextrema konspirationsteorin att Joe Biden var senil?”, skrev Hanif Bali under fredagen. Moderaterna tror nog att media försökt tysta diskussionen om Bidens ålder, som amerikansk press behandlar nästan dagligen.
Den konservativa kvällstidningen New York Post hejar på Trumps debattvinst då förhållandena i CNN:s studio verkade fungera mot republikanen, med en studio utan publik och mikrofoner avstängda så att rivalerna inte skulle avbryta varandra. “Det visade sig att det inte spelade någon roll”, skriver kommentatorn Joe Concha i tabloiden.

Trump pepprade sitt framträdande med 30 falska påståenden mot Joe Bidens 9, enligt CNN:s egen faktagranskare. Republikanen hävdade bland annat att abortister i demokratiska delstater är villiga att avrätta spädbarn efter födseln och att han skulle ha försökt skicka nationalgardet till Capitolium den 6 januari 2021, men stoppades av dåvarande demokratiska talaren Nancy Pelosi .
Lögner. Men lögner som var förståeliga till skillnad från många av Joe Bidens uttalanden under debatten.Lämna ett svar