Reltime nominated as the Best Global AI and Web3 Startup in 2024


Oslo, Norge, 10 juli 2024 – Reltime, ett banbrytande teknikföretag i framkanten av Layer-1 Blockchain, Web3 och Artificial Intelligence (AI), är stolta över sin nominering som bästa Web3 och AI Startup globalt 2024. Detta erkännande, tilldelat av den uppskattade Global Startup Awardsär ett bevis på Reltimes orubbliga engagemang för att driva transformativ förändring i det ständigt föränderliga digitala landskapet.

Sedan starten har Reltime varit en banbrytare inom Blockchain-utrymmet, och sömlöst förts med sin Proof of Authority blockchain-plattform, decentraliserade applikationer och banbrytande AI-lösningar för att leverera oöverträffat värde till sina kunder. Företagets innovativa tillvägagångssätt har satt nya branschstandarder och tagit betydande framsteg när det gäller att förbättra säkerhet, transparens och effektivitet inom olika sektorer.

“Vi är otroligt hedrade över att bli erkända som det ledande Web3- och AI-företaget globalt. nomineringen återspeglar vårt teams hårda arbete och engagemang, som kontinuerligt tänjer på gränserna i den digitala världen. Vi är fortfarande engagerade i att vara banbrytande för de framsteg som driver hållbar tillväxt och innovation.”, sa Marlene Julo VD och medgrundare av Reltime.

Global Startup Awards, en prestigefylld utmärkelse som hyllar enastående prestationer i startup-ekosystemet, utvärderade många företag världen över baserat på deras innovation, inverkan, tillväxt och potential. Reltimes nominering belyser dess betydande bidrag till områdena AI och Web3, vilket positionerar det som en global ledare inom dessa transformativa teknologier.

Reltimes banbrytande projekt har inte bara revolutionerat hur företag fungerar utan också banat väg för nya möjligheter inom olika branscher, inklusive finans, hälsovård och supply chain management. Genom att utnyttja kraften i AI och blockchain har Reltime skapat lösningar som förbättrar operativ effektivitet, datasäkerhet och kundupplevelser.

När Reltime fortsätter att förnya och utöka sin räckvidd, är företaget fortfarande dedikerat till att främja en kultur av excellens och samarbete. Med detta globala erkännande är Reltime redo att främja sitt uppdrag att omvandla industrier och forma framtiden för digital teknik.

Om Realtid

Reltime revolutionerar den finansiella och digitala tjänstesektorn med sin avancerade Web3-plattform. Reltime har utvecklat sin egen Layer-1 Proof of Authority Blockchain med noll transaktions- och gasavgifter. Den prisbelönta plattformen inkluderar en rad applikationer som icke-depåplånböcker, SuperApp, lojalitetsprogram, betalningslösningar, utlåningstjänster, QR-koder, CBDC:er och digitala fiats och verktygstokens. Dessutom tillhandahåller Reltime-plattformen kundadministrationsfunktioner som eKYC, identitetshantering, SLA och rapportering. Genom att införliva en decentraliserad identitet driver Reltime nästa generations digitalisering inom supply chain management, tokenisering, ägande av tillgångar och global handel. Reltime har också en Decentraliserad vetenskapsavdelning

För mer information om Reltime AS, besök, https://www.reltime.com/
Presskontakt Reltime: Bishwajit Choudhary bc@reltime.com

För mer information om Global Startup Awards, besök

Se hela pressmeddelandet och andra nyheter från detta företag på Cision Nyheter.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Lämna ett svar