DN:s Insidans experter på Tiktok och Instagram4dd82584 3689 4be0 81dd a59bc52efcf3

Kan du berätta om den nya sociala mediesatsningen på DN:s expertpanel Fråga Insidan?
– För första gången får vi träffa Insidans experter på rörliga klipp. I DN:s Instagram- och TikTok-kanal svarar de under sommaren på frågor om till exempel utseende, relationer och sex. Först ut är psykologen Anna Bennich och psykoterapeuten Daniel Rosenlind. Med start onsdagen den 10 juli svarar de på en fråga i veckan.

Varför Instagram och TikTok?
– Insidans utökade expertpanel har nu funnits i drygt fem år och brevsvaren på DN-läsarnas frågor har blivit ett mycket uppskattat inslag. Men nu tyckte vi att det var dags för nya målgrupper att lära känna våra duktiga experter. Det är därför vi har låtit Anna Bennich och Daniel Rosenlind svara på frågor från tonåringar och unga vuxna. Vi vill att våra experter ska vara säkra och kunniga röster att vända sig till i bruset.
Vad är den första frågan?
“Jag gillar inte sommaren, för jag vill inte visa upp min kropp. Hur ska jag tänka?”. Och svaret från Anna Bennich hittar du på TikTok eller Insta från ikväll. Om du eller någon i din närhet har en fråga, skriv bara en kommentar eller skicka ett meddelande dit.

Lämna ett svar