Superlördag med HFF, J-Södra och HV – hufvudstadsbladet



5cc810a6 0355 4fcd 86ed 441b6a43e9fb

De svaren kan du få under “Superlördag” då hufvudstadsbladet direktsänder båda högintressanta matcherna. Prenumeranter kan se sändningarna gratis.

Det hela börjar med Sävedalen-Husqvarna FF där sändningen börjar 13.50. Villkoren är både kristallklara och enkla. En poäng räcker för HFF mot ett hårt kämpande Sävedalen som slåss om nytt kontrakt.

Sedan väntar derbyt mot J-Södra i första omgången nästa säsong.

Man hinner knappt andas ut ordentligt för redan klockan 15.50 är det dags för nästa goding då JP sänder J-Södra-Eskilsminne. Trean i tabellen gästar Stadsparksvallen i en match där J-Södra vid seger dels säkrat kontraktet, dels har stor chans att få ett riktigt bra slutläge.

– Det handlar om en riktig superlördag, säger JP:s sportchef Donald Sandström. För den som känner för det kan du även följa HV71-Timrå i vår livechatt som börjar kl 15.00 Så det blir ett riktigt intensivt par timmar för våra sportintresserade läsare.

Alla matcher kommer att finnas tillgängliga på jp.se/livesport.

– För HFF är det säsongens sista seriematch och allt ska avgöras. Enligt klubbchefen Jörgen Larsson hoppas man få stöd från en eller ett par busslaster supportrar därutöver.

– J-Södra spelade sedan en jättebra match mot Rosengård som de vann. Om du upprepar det behöver du absolut inte titta ner i tabellen längre utan kan se framåt.

– Kanske mot derbyt mot Husqvarna FF…?

Lämna ett svar