Krönika: Storleken har betydelse – en vacker dag kanske den växer ut



image.php?type=preview&uuid=ae97cc82 5d6f 552d ab14

Storleken spelar nog fortfarande roll, åtminstone när det gäller längden på stubben. Den som sitter någonstans på baksidan av huset och kontrollerar vredesutbrott och liknande. Det är viktigt att göra skillnad säkring och säkring, fastän. Man kan faktiskt ha bra tålamod i vissa situationer, men betydligt sämre i andra situationer.

När jag själv agerade juniorchef på min hemmagolfklubb fanns det många situationer där jag normalt sett kanske hade lidit av min korta kroppsbyggnad, men där jag höll mig kall. Barn som bråkade, som inte lyssnade, föräldrar som ställde sig in, än så länge. Sedan fanns det tålamod, förståelse och lugn, helt plötsligt.

Men gud förbjude, om jag skulle missa en kort putt, släppa in mål på NHL/FIFA, Frölunda torskar en hockeymatch, Premiere Pro stänger av när jag klipper en film eller något annat helt trivialt som verkligen inte alls påverkar varken mitt eller någon annans liv – då går det åt helvete. Då finns det ingen mätbar stubb i mitt huvud som kan rädda närmsta plastflaska/kontroll/snusdosa eller annat behändigt från att sänkas ner på väg okontrollerat mot närmaste fysiska yta.

Men men, en vacker dag kanske det växer ut. Stubinen, alltså.

Lämna ett svar