Svalner Group går samman med Atlas och skapar en ny ledande rådgivningsgrupp – Svalner Atlas Group.



Bildtext: Roelof Gerritsen, vice VD på Svalner Atlas Group och Viktor Sandberg, VD på Svalner Atlas Group

Med strategiskt placerade kontor i Stockholm, Amsterdam, Helsingfors, Göteborg och Åbo har Svalner Atlas Group totalt över 260 anställda. Genom att komplettera varandras expertis kommer Svalner Atlas Group att kunna erbjuda högkvalitativa rådgivningstjänster i Norden och Benelux.

“Vi är väldigt glada över att gå samman med Atlas. Denna sammanslagning är ett stort steg för båda organisationerna och stärker vårt gemensamma tjänsteerbjudande, vilket också driver vår tillväxt och utveckling framåt. Sammanslagningen gör att vi kan skapa ännu större värde för våra kunder”, säger Viktor Sandberg, VD för Svalner Atlas Group.

Med verksamhet i Sverige, Finland och Nederländerna siktar Svalner Atlas Group på att öka sin närvaro i större delar av norra Europa och bidra med ännu bredare kompetens för att effektivt möta fler behov hos sina kunder i varje land.

”Vi ser fram emot den här resan tillsammans med Svalner och Alder. Tillsammans har vi alla förutsättningar att skapa en välmående organisation som utmanar branschnormer och leder till framgång för både våra kunder och anställda”, säger Roelof Gerritsen, Partner på Atlas och Vice President för den nya Svalner Atlas Group.

Svalner Atlas Group kommer initialt att verka under de befintliga varumärkena Svalner, Alder och Atlas på sina respektive marknader och kommer att fortsätta fokusera på att utveckla talang och professionella team. Detta genom att erbjuda sina anställda möjligheter till karriärutveckling i en internationell och dynamisk miljö. För kunderna kommer Svalner Atlas Group att vara en stark och mångsidig partner som kan hantera dagens allt mer komplexa affärsutmaningar.

För mer information kontakta:

Viktor Sandberg, VD, Svalner Altas Group
E-post: viktor.sandberg@Svalner.se
Telefon: +46 70 441 80 36

Roelof Gerritsen, VD Svalner Atlas Group
E-post: rg@atlas.tax
Telefon: +316 12 541 987

Petteri Rapo, Managing Partner, Alder
E-post: petteri.rapo@alder.fi
Telefon: +358 44 333 7252

Följande bilagor är tillgängliga för nedladdning:
Pressmeddelande_SAG_240516_sve

Se hela pressmeddelandet och andra nyheter från detta företag på Cision Nyheter.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Lämna ett svar