ANNONS: Safts batterier tryggar sjukhus


cb5b619e 2f14 4422 bb73 4941101849ac.png?interpolation=lanczos none&crop=1.777778h:h;*,*&crop=w:0
Svensktillverkade nickelbatterier från Saft spelar en avgörande roll för att garantera att vården kan fortsätta fungera även vid strömavbrott. Med en livslängd på 20 år och robust prestanda under extrema förhållanden är batterierna ett pålitligt val för reservkraft.

I en osäker värld, präglad av kriser och konflikter, ställs höga krav på sjukvårdens infrastruktur. Därför är det avgörande att ha en pålitlig reservkraft som säkrar verksamheten i alla situationer. Saft, med över 100 års erfarenhet, levererar batterilösningar som ger sinnesfrid genom sin tillförlitlighet och hållbarhet.

– Våra batterier är utvecklade för att leverera under de mest krävande förhållanden. Det handlar om att vara förberedd, oavsett vad som händer i omvärlden, säger Simon Mikkelsen, säljare på Saft.

Läs mer om Saft och deras användningsområden inom medicin här

Safts batterier används globalt i viktiga tillämpningar, men deras roll på svenska sjukhus är särskilt viktig. Ola Hagman, teknisk chef på Regionfastigheter, Region Jönköpings Län, arbetar för att sjukhusen alltid ska ha tillförlitlig reservkraft.

– I tider som dessa, med ökad osäkerhet i omvärlden, måste vi vara redo för vad som helst. Safts batterier ger oss den trygghet vi behöver för att kunna fortsätta vården och behandlingen utan avbrott, säger Ola Hagman.

Lokal produktion säkerställer leverans

En av Safts största styrkor är den lokala produktionen i Oskarshamn, som minskar beroendet av globala leveranskedjor och ger stabilitet under svåra förhållanden.

– Den svenska tillverkningen ger oss en stor fördel. Vi kan fortsätta att tillhandahålla våra produkter även när omvärlden är instabil, förklarar Simon Mikkelsen.

För sjukhusen handlar det inte bara om reservkraft, utan också om att skapa trygghet genom redundans. Ola Hagman beskriver hur systemen är utformade för att alltid vara förberedda.

– Vi har byggt in dubbel kapacitet med Safts batterier, vilket gör att vi alltid har ström tillgänglig även om något skulle gå fel. Det handlar om att vara helt förberedd och aldrig lämna något åt ​​slumpen, säger Ola Hagman.

Läs mer om Saft och deras historia här

Med Safts batterier säkras vården i Sverige samtidigt som de bidrar till det globala skiftet mot hållbar energiförsörjning.

Om Juice:
Saft är en ledande tillverkare av avancerade batterilösningar för industriella och kritiska applikationer. Företaget grundades 1918 i Oskarshamn och har över 100 års erfarenhet av att utveckla pålitliga och hållbara batterier med lång livslängd. Safts batterier används i allt från vårdinrättningar och transportinfrastruktur till försvarsindustrin och förnybar energi.

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Saft AB och inte en artikel av hufvudstadsbladet

Lämna ett svar