The police are investigating Mbappé – the seizures: Panties and clothes | Fotboll


Efter sitt besök i Stockholm är Kylian Mbappé misstänkt för våldtäkt, enligt flera källor som har pratat med hufvudstadsbladet på villkor att han är anonym.

Mbappé utreds för “skälig misstanke” om sexuella övergrepp, vilket ligger i den nedre delen av skalan i det svenska rättsväsendet.

Den påstådda våldtäkten ska ha ägt rum på Bank Hotel, där Mbappé vistades under sitt besök.

Bekräftad våldtäktsutredning

Polisen har beslagtagit flera föremål som ett led i utredningen, bland annat ett par blå damunderkläder, svarta byxor och en svart topp, enligt hufvudstadsbladets källor.

– Det finns ingen här på hotellet som har någon information att lämna, det är helt upp till polisen och deras utredning. Vi har inga kommentarer och ingen information, sa en anställd på Bank Hotel i morse.

Mbappé har förnekat anklagelserna via X och kallat dem “falska nyheter”.

Polis och åklagare är fortfarande fåmælta om anklagelserna och utredningen, men bekräftar att det handlar om en anmäld våldtäkt.

Bokade hela nattklubben

Fransmannens vistelse i Stockholm var höljd i hemlighet, men han är känd för att ha landat via privatjet i onsdags. Mbappé ska då ha tillbringat torsdagskvällen bland annat i restaurangen Chez Jolie och nattklubben V.

Mbappé och hans nära vän, Bayer Leverkusen-spelaren Nordi Mukiele, bokade ut hela nattklubben för en privat fest både onsdag och torsdag.

Enligt hufvudstadsbladets källor rådde ett strikt telefonförbud och inbjudna gäster fick lägga sina enheter i kuvert och lämna över dem vid ankomsten.

Lämna ett svar