Morgonens nyheter 17 oktober | Sverige


Fans vallfärdar till Paynes hotell

Konstnären Liam Payne, 31, har dött på ett hotell i Buenos Aires. Hans liv gick inte att rädda efter ett fall från tredje våningen.

När nyheten spreds började fansen vallfärda till hotellet. Skador av fans har samlats för att tända ljus och sörja tillsammans.

Liam Payne är mest känd för sin medverkan i pojkbandet One Direction. Innan gruppen splittrades var de ett av de mest sålda pojkbanden genom tiderna.

SE MER: Fans i tårar – pilgrimsfärd till dödsplatsen

Bråket i Harris första Fox-intervju

Stämningen var het och obehaglig när Kamala Harris gjorde sin första intervju med Fox News, kanalen som fick betala åtta miljarder kronor till rösträkningsföretaget Dominion för att ha hjälpt Donald Trump att sprida lögnerna om valfusk efter valet 2020.

Kamala Harris fick frågan om vad hon – enligt sin kampanjslogan – vill vända blad från och svaret var Donald Trumps retorik och hot.

– Han pratar om en fiende inifrån. En fiende inifrån när han talar om det amerikanska folket. Han säger att han skulle vända den amerikanska militären mot det amerikanska folket, sa Harris.

LÄS MER: Kamala Harris i den första intervjun i Fox News

USA attackerade Huthi-mål i Jemen

USA har genomfört flyganfall mot flera militära mål i Jemen som tillhör den Iran-stödda Houthi-rörelsen, rapporterar ABC News.

Attackerna ska ha skett mot flera vapenlager, säger en amerikansk försvarskälla till det amerikanska tv-bolaget.

LÄS MER: USA attackerade Huthi-mål i Jemen

Ljudklippet kunde inte spelas upp

Försök igen senare

Lämna ett svar