Kylian Mbappé: Hade sex med samtycke i Stockholm | Sport


Bankhotell i Stockholm.

Foto: PETER GRANNBY / STELLA BILDER

Kylian Mbappé.

Foto: Matthieu Mirville / SHUTTERSTOCK LEDARE/IBL

Mbappé utreds av svensk polis misstänkt för våldtäkt. Han är skäligen misstänkt, enligt hufvudstadsbladets uppgifter. Det är den lägre misstankenivån.

Nu kommer uppgifter i fransk media om att Real Madrid-stjärnan Kylian Mbappé haft sex med en kvinna under sina 24 timmar i Sverige – och att han uppfattade det som att båda ville.

Kvinnan ska ha varit en av de inbjudna till fest på nattklubben V under Mbappés besök, skriver RMC Sports. De ska ha träffats den andra av de två kvällarna fotbollsstjärnan besökte klubben.

Mbappé och hans följe ska ha lämnat klubben i sällskap med flera personer och åkt tillbaka till Bank Hotell, där 25-åringen bodde under vistelsen i Stockholm.

En av kvinnorna och Mbappé ska ha haft sex på hotellet, enligt uppgifter till RMC Sports. De skriver vidare att det inte ska ha varit någon oklarhet från vare sig världsstjärnan eller kvinnan. Enligt kanalen ska Mbappé ha förstått att sexet var samförstånd.

Detaljer: Hade sms-kontakt

Efter att fransmannen lämnat hotellet ska de ha hört sms. Enligt RMC Sports och Le Parisien ska sms:et ha skrivits “i en positiv ton”. De skriver vidare att sms:et tillsammans med fällandet från Mbappé om att det fanns samtycke gör att han inte tror att det kan ha varit kvinnan som anmält, enligt uppgifterna.

Efter att nyheten kom valde den världsberömda fotbollsstjärnan att kommentera plattformen X.

Där skrev han “Fake News”, och antydde att det finns ett samband mellan uppgifterna om utredningen och den konflikt han just nu har med PSG.

“FAKE NEWS!!! Det blir så förutsägbart, dagen före förhandlingen, som av en slump”han skriver under X.

Mbappés advokat har tidigare sagt att 25-åringen inte har något att skämmas över.

– Han har inget att anklaga sig för och förstår inte ens vad det handlar om, sa Marie-Alix Canu-Bernard i fransk tv på onsdagen.

LÄS MER: Mbappés advokat: Han har inget att skämmas över
LÄS MER: Ny information om Mbappés företag under resan till Sverige
LÄS MER: Mbappé utreds för våldtäkt efter besöket i Sverige

Lämna ett svar