Avgörande drama väntar – se matcherna live hos oss – hufvudstadsbladet



a00ef06a e50d 4cc3 9806 f57ffdf85fc5

Brynäs IF FK vann den första matchen i kvalet till fotbollens division 3 och toppar därmed tabellen. Nu väntar nästa test då man möter Avesta AIK på bortaplan. Men medan Brynäs kämpar för att klättra en division kämpar Sandvikens AIK FK samtidigt i sista om att hålla sig kvar i division 2. I den sista omgången av serien kan en seger både innebära att de tar sista platsen eller att de åtminstone tar sig. chansen att kvävas. Sändningarna från SAIK börjar 13.50 och Brynäs ödesmatch i kvalet börjar 16.20 och du hittar matcherna här!

– Visst önskar man att planeringsansvariga ibland funderade på att sprida lördagsmatcherna lite över helgen, men det är bara att ta fram alla skärmar man har och jobba på split vision-förmågan. Oavsett så kommer du att kunna läsa texter och se höjdpunkter från de matcher du inte hann med oss ​​på Sporten, säger Erik Karlsson.

Alla livesända matcher går även att se i efterhand, då de ligger kvar som repriser.

Redan klockan 13 kan du även värma upp genom att följa livesändningarna från Sandvikens IF:s näst sista seriematch mot Sollentuna IF. Poäng i den matchen skulle få dem att ta sig förbi motståndarna i tabellen och därmed ta över fjärdeplatsen i division 1. Samtidigt har Gefle IF FF chansen att stärka sina chanser att ta sig upp till andraplatsen. Alnö IF står för motståndet och de är det enda laget i hela serien som inte vunnit en seriematch i år.

Värt att notera är att Helges IF även spelar sin andra match mot Sunnersta i kvalet till division 2 (0-2 efter första matchen), men den matchen sänder vi inte.

Lämna ett svar