Hamasledaren Yahya Sinwar dödad i Gaza


Digitalisering av affärsjuridik – Law Story leder vägen

4198e16b 83fa 4324 b36c a956e7820403.jpeg?interpolation=lanczos none&crop=1.777778h:h;*,*&crop=w:0
Digitaliseringen har tagit näringslivet med storm och affärsjuridik är inget undantag. Den affärsjuridiska byrån Law Story, grundad av Beatrice Gustafsson 2022, har utvecklat en banbrytande plattform som sätter tillgänglighet, transparens och kostnadseffektivitet i centrum. Genom att utnyttja tekniken bryter Law Story ny mark i en annars konservativ bransch, vilket gör juridisk rådgivning så enkel som ett klick på en knapp.

Med sin digitala plattform har Law Story insett behovet av en mer flexibel och transparent affärsjuridisk tjänst. Beatrice Gustafsson, grundare och affärsjurist, förklarar att digitalisering inom juridik är långt ifrån given, även om många andra branscher redan har anpassat sig.

– Vi ser en tydlig utveckling där kunderna förväntar sig snabba, digitala och kostnadseffektiva lösningar. Vår plattform möter det behovet genom att erbjuda råd som är tillgängliga i realtid, säger Beatrice Gustafsson.

Genom fasta månadsabonnemang ger Law Story sina kunder full kontroll över kostnader och transparens i det juridiska arbetet. Kunderna kan i realtid följa upp vad som har gjorts och hur många timmar som lagts ner – något som skapar både trygghet och förutsägbarhet.

Digital plattform för framtidens lag

Law Storys innovativa plattform är mer än bara ett bokningssystem och innehåller allt företag behöver för att hantera sina juridiska ärenden. Det ger företag direkt tillgång till juridisk expertis oavsett var de befinner sig, vilket gör det möjligt att boka möten med advokater och få rådgivning utan onödiga förseningar. Denna tillgänglighet har visat sig vara särskilt värdefull i nödsituationer där snabb juridisk rådgivning kan vara avgörande.

– Den traditionella modellen där man väntar veckor på att se en affärsjurist fungerar inte längre. Genom vår digitala plattform kan företag snabbt och enkelt få den hjälp de behöver, när de behöver det, säger Beatrice.

Law Story har positionerat sig som en stark partner för tillväxtföretag och småföretagare som behöver spetskompetens inom områden som skatterätt, arbetsrätt, avtalsrätt och bolagsrätt. Genom att erbjuda en digital, prenumerationsbaserad lösning kan företag säkerställa att de alltid har tillgång till relevant juridisk rådgivning – utan att behöva oroa sig för skenande kostnader.

Digitalisering som driver affärsnytta

Digitaliseringen har inte bara förändrat vårt sätt att arbeta, utan också kundernas förväntningar. Law Storys modell för digitalt tillgängliga juridiska tjänster är ett tydligt svar på marknadens krav på snabbhet och effektivitet. Plattformen gör det möjligt för kunderna att integrera juridisk rådgivning som en naturlig del av sin verksamhet – något som tidigare var en utmaning för många företag.

– Digitalisering handlar inte bara om teknik, utan om att skapa nya affärsmöjligheter. Vi ser en stor efterfrågan på att göra juridiken mer tillgänglig och transparent och vi är här för att leda den förändringen, avslutar Beatrice Gustafsson.

Law Story siktar på att bli Nordens ledande digitala affärsadvokatbyrå och planerar att utöka sina tjänster till fler marknader i Norden. Med en plattform som kombinerar teknik och expertis sätter Law Story en ny standard för hur affärsjuridik ska bedrivas och upplevas.

Läs mer på www.lawstory.se eller kontakta dem direkt på info@lawstory.se.

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Law Story och inte en artikel av hufvudstadsbladet

Lämna ett svar