Företagens vinster verkar vara det viktigaste – hufvudstadsbladet



79f532c6 5415 49d0 b613 5fce60ae481b

Flera kommuner har avskaffat LOV. Det kostar för mycket att kontrollera om pengarna används rätt och risken för brott är för stor. Men för Moderaterna är vinsten för företagen säkerligen viktigare än att skattepengarna används till det de är avsedda för.

Valfrihet är ett vackert ord, men vad betyder det? I systemet med LOV innebär det att jag får välja vilket företag som ska tjäna pengar på mitt åldrande. Jag är inte intresserad av det. Jag vill ha verklig valfrihet, jag vill kunna påverka och styra vilken hjälp jag får, när och hur jag får den.

Sluta med LOV så att skattepengarna stannar där de gör nytta, så blir den kommunala hemtjänsten i Gävle bättre.

Moderaterna vill “utveckla kontroll och uppföljning”. Det kostar pengar! Mina pengar ska inte gå till kriminell verksamhet, men det ska inte heller löna sig för att utredare och inspektörer ska få betalt.

Anders Jansson Gladh skriver att Jenny Wennberg drivs av ideologiska skäl. Att till varje pris försvara “valfriheten, trots att det kostar oss skattebetalare miljoner kronor, är också ett ideologiskt ställningstagande. För er moderater är det viktigaste att försvara företagens rätt att tjäna pengar.

Svea Hellberg

Lämna ett svar