Miljardär blir hundvakt – så mycket tar hon betalt | Världen


Alexandra Andresen och en fyrbent vän.

Foto: Instagram

De norska systrarna Katharina och Alexandra Andresen var tolv respektive elva år när de blev miljardärer över en natt.

Deras pappa Johan Henrik Andresen, en av Norges rikaste personer, tecknade då över 42 procent av förvaltningsbolaget Ferd till varje syster.

– Det var utmanande att få så mycket uppmärksamhet i så ung ålder. Jag har alltid känt ett stort ansvar och skulle vilja förtjäna allt, sa Alexandra Andresen till Dagens Næringsliv tidigare i år.

“Min kärlek till djur är vad jag lever för”

28-åriga Andresen gillar att visa upp sin stora kärlek till hundar kl Instagram. Nu tar miljardären intresset ett steg längre genom att börja erbjuda sina tjänster som hundvakt.

“Jag har alltid haft hundar, av alla storlekar. Vi lever ett aktivt, lantligt liv, med promenader i skog och mark. Min kärlek till djur är vad jag lever för”Det skriver Andresen i en annons på Leii-plattformen.

I annonsen står det att Andresen “erbjuder din hund vård, aktivitet, lek, promenader och träning” och att hon har en acceptansgrad på 100 procent. Hundvaktsverksamheten äger rum “i mitt fina hem där din hund kommer att stå i fokus”.

Andresen, vars förmögenhet uppgår till nästan 17 miljarder kronor enligt Forbestar 200 kr i timmen för att ta hand om din lilla. Vissa av konkurrenterna på plattformen tar 300 kr för detta medan andra är villiga att göra det gratis.



Lämna ett svar