Anders Tegnell klar för “På spåret” | Nöje


Den 1 november är “På spåret” tillbaka i SVT – och det blir en ny vinnare denna gång. De tvåfaldiga vinnarna Fritte Fritzson och Marie Agerhäll går i pension, men fjolårets finalister Hector och Peter Apelgren återvänder.

Efter att ha vunnit Filip och Fredriks “Alla mot alla” i Kanal 5 två gånger är medieprofilen Ebba von Sydow tillbaka i “På spåret”, där hon tidigare tävlat med höjdhopparen Stefan Holm.

De tävlar i “På banan”

Grupp 1

Hector & Peter Apelgren

Ebba von Sydow & Anders Tegnell

Hanna Dorsin & Emma Molin

Gry Forssell & Jonas Rhodiner

Grupp 2

Messiah Hallberg & Sara Wimmercranz

Christoffer Nyqvist & Anders Eldeman

Jennifer & Johan Kücükaslan

Farah Abadi & Johan Glans

Den här gången bildar Ebba von Sydow ett par med Anders Tegnell, rikskänd efter tiden som statsepidemiolog under pandemin.

Andra nya tävlande för säsongen är komikern Christoffer Nyqvist i parad med Anders Eldeman, mångårig programledare för “Melodikrysset” på Sveriges Radio.

En ny duo i programmet är också komikern Messiah Hallberg, tillsammans med Sara Wimmercranz, riskkapitalist känd från “Drakboet”.

Hanna Dorsin och Emma Molin, som tävlade senast 2019–2020, är ​​också tillbaka.

SVT ändrar tävlingsformen för årets säsong. Istället för tre grupper med tre lag i varje är det i år åtta par uppdelade i två grupper. Därmed garanteras deltagarna flera matcher och det blir två fler program än tidigare, 15 st.

Lämna ett svar