Argentina till semifinal efter straffrysare

2981efe7 aa1a 4418 bf19 88b534e5d877

Trots skickligt spel från Ecuador var laget mållöst i första halvlek – istället fick de se sina kvartsfinalmotståndare ta ledningen när Lisandro Martinez nickade in bollen efter en knapp halvtimmes spel.

Efter det såg det ut som om vinsten skulle bli Argentinas – tills matchen gick till förlängning och Ecuadors Kevin Rodríguez kvitterade till 1-1 efter 91 minuter.
Inför matchen hade det spekulerats om Lionel Messi, som drogs tillbaka på grund av en benskada, skulle dyka upp på planen eller inte. Det gjorde världsstjärnan, men när det var dags för straffar skickade han sin rakt i stolpen.
Desto bättre för resten av laget. Argentina vann med 4–2 på straffar och går vidare till semifinal, där man möter vinnaren av matchen mellan Kanada och Venezuela.